Saite uz Mani e-pakalpojumi

Saite uz Facebook Saite uz Twitter Saite uz YouTube

 

Lūdzu uzgaidiet...

Iesnieguma atļaut pētīt dokumentus Nacionālā arhīva lasītavā iesniegšana

Iesnieguma atļaut pētīt dokumentus Nacionālā arhīva lasītavā iesniegšana

Lai iesniegtu pētnieka iesniegumu par atļauju pētīt dokumentus Nacionālā arhīva lasītavā:

  1. Autentificējieties portālā (sk. Autentificēšanās portālā).
  2. Atveriet sadaļu portālā Pakalpojumi E-pakalpojumi -Reģistrācija darbam arhīva lasītavās
  3. Izvēlieties pakalpojumu Reģistrēties darbam LNA lasītavā.
  4. Tiek atvērta pētnieka iesnieguma forma.
  5. Aizpildiet pētnieka iesnieguma formu, ņemot vērā, ka obligāti aizpildāmie lauki atzīmēti ar *:

Personas dati – ierakstiet kontakttālruni, norādiet savu adresi, izvēloties valsti, pilsētu, novadu vai pagastu, ierakstot adresi un pasta indeksu. No izvēļņu saraksta norādiet izglītību, zinātnisko grādu kā arī atzīmējiet pētījuma nolūku:

Darba vieta – ierakstiet darba vietas nosaukumu un kontaktinformāciju, ja pētījums tiks veikts darba vietas uzdevumā (atzīmēta atbilstoša izvēles poga laukā Nolūks):

Mācību iestāde – ievadiet informāciju par mācību iestādi, ja pētījums tiks veikts mācību iestādes uzdevumā (atzīmēta atbilstoša izvēles poga laukā Nolūks):

Pētījuma tēma – ievadiet informāciju par pētāmo tēmu:

Pievienotie dokumenti – lai pievienotu pieprasījumam dokumentus, piemēram, iesnieguma anketu vai deleģējošās institūcijas vēstuli, noklikšķiniet uz [Pievienot] un augšupielādējiet datni, izmantojot operētājsistēmas standarta saskarni:

Ieklikšķiniet izvēles rūtiņās, ja esat iepazinušies ar lasītāju apkalpošanas kārtību, un aplieciniet, ka ievērosiet likumā noteiktās normas darbā ar arhīva dokumentiem. Lai izlasītu šo informāciju, noklikšķiniet uz hipersaitēm tekstā:

Kad iesnieguma forma aizpildīta, noklikšķiniet uz [Iesniegt].

Ja iesniegums nav aizpildīts korekti, sistēma attēlo paziņojumu ar norādi uz nekorekti aizpildīto informāciju. Papildiniet iesniegumu un noklikšķiniet uz [Iesniegt].

Ja iesniegums aizpildīts korekti, tas tiek iesniegts pakalpojuma sniedzējam. Tiek attēlota iesnieguma apskates forma (sk.  Iesnieguma apskate) un paziņojums „Dati veiksmīgi saglabāti”.

 


Uz augšu

alt