Saite uz Mani e-pakalpojumi

Saite uz Facebook Saite uz Twitter Saite uz YouTube

 

Lūdzu uzgaidiet...

Papīra dokumenta kopiju pasūtīšanas pieprasījuma iesniegšana

Lai iesniegtu papīra dokumentu kopiju pasūtīšanas pieprasījumu:

  1. Autentificējieties portālā (sk. Autentificēšanās portālā).
  2. Atveriet sadaļu portālā Pakalpojumi E-pakalpojumi - Papīra dokumentu kopijas pasūtīšana.
  3. Izvēlieties pakalpojumu, noklikšķinot uz [Pasūtīt papīra dokumentu kopiju] – hipersaites, tiek atvērta papīra dokumenta kopiju pasūtīšanas forma.
  4. Aizpildiet pieprasījuma formu, ņemot vērā, ka obligāti aizpildāmie lauki atzīmēti ar *:

 

Kontakttālrunis – ierakstiet kontakttālruni:

Pieprasījums – lai pievienotu pieprasījumam dokumentus, kuru kopijas pieprasāmas, noklikšķinot uz [Pievienot manuāli] – tiek atvērta dokumentu pievienošanas forma (sk. Dokumenta manuāla pievienošana). Pievienotie dokumenti pieprasījumā tiek attēloti saraksta veidā. Par katru dokumentu ierakstiet lpp. numuru, norādiet kopijas datu nesēju, izvēloties no saraksta, un formātu, izšķirtspēju un eksemplāru skaitu (ja izvēlētajam nesējam tos ir paredzēts norādīt, t.i., šie lauki ir pieejami vērtību izvēlei vai ievadei). Ja nepieciešams dokumenta apliecinājums, ieklikšķiniet izvēles rūtiņā. Ja vēlaties norādīt papildus prasības, ievadiet tos atbilstošajā teksta laukā. Ja kādu pievienoto dokumentu nepieciešams dzēst no pieprasījuma, noklikšķiniet uz pogas [Dzēst] pie atbilstošā ieraksta:

Vēlamais izpildes termiņš un saņemšanas dati – norādiet vēlamo pieprasījuma izpildes termiņu, izvēloties no saraksta, kā arī pieprasījuma saņemšanas veidu – pa pastu (tādā gadījumā ierakstiet pasta adresi) vai arhīvā (norādiet arhīvu no saraksta):

Maksātājs – ja maksātājs par pakalpojumu atšķiras no pieprasītāja, aizpildiet šo bloku:

Ieklikšķiniet izvēles rūtiņā, ja esat iepazinušies ar pakalpojumu cenrādi, kuru var izlasīt, noklikšķinot uz cenrādi:

  1. Kad pieprasījuma forma aizpildīta, noklikšķiniet uz [Pieprasīt].
  2. Ja pieprasījums nav aizpildīts korekti, sistēma attēlo paziņojumu ar norādi uz nekorekti aizpildīto informāciju. Papildiniet pieprasījumu un atkārtoti noklikšķiniet uz [Pieprasīt].
  3. Ja pieprasījums aizpildīts korekti, tas tiek iesniegts pakalpojuma sniedzējam. Tiek attēlota pieprasījuma apskates forma un paziņojums „Dati veiksmīgi saglabāti”.

 


Uz augšu

alt