Saite uz Mani e-pakalpojumi

Saite uz Facebook Saite uz Twitter Saite uz YouTube

 

Lūdzu uzgaidiet...

Autentificēšanās portālā un lietotāja konta uzturēšana

Lai izmantotu arhīva e-pakalpojumus, klientam jāautorizējas Latvijas Nacionālā arhīva portālā. (Portāla korektai darbībai, rekomendējam izmantot bezmaksas interneta pārlūkprogrammu Firefox)

Tas izdarāms:

  • Pieslēdzoties izmantojot www.latvija.lv piedāvātos autorizācijas rīkus. To iespējams izdarīt portāla augšdaļas melnajā joslā uzklikšķinot ekrānpogai "Pieslēgties".
  • Reģistrējoties Latvijas Nacionālā arhīva portālā. To iespējams izdarīt portāla augšdaļas melnajā joslā uzklikšķinot ekrānpogai "Reģistrēties". Pēc veiksmīgas reģistrācijas formas aizpildes, e-pastā saņemsiet konta aktivizācijas saiti. Ja saiti e-pastā neatrodat, tad iesakām skatīt mēstulēs (spam mapē). Ja nav arī mēstulēs, tad rakstiet uz e-pastu: lna@arhivi.gov.lv.

Piezīme! Lai izveidotu lietotāja kontu VVAIS portālā, skatiet aprakstu Lietotāja konta izveidošana.


Lai autentificētos portālā, noklikšķiniet uz [Pieslēgties] lapas augšējā rīkjoslā – tiek atvērts autentifikācijas logs:

Lai autentificētos ar VVAIS portāla lietotājvārdu un paroli, ievadiet savu portāla lietotāja vārdu un paroli un noklikšķiniet uz [Pieslēgties].

Ja autentifikācija ir veiksmīga, tiek atvērta portāla sākumlapa un portāla augšējā joslā tiek attēlots lietotājvārds:

Neveiksmīgas autentifikācijas gadījumā tiek attēlots paziņojums „Lietotāja vārds vai parole nav pareizi!” un pieejama darbība – atjaunot paroli (sk. Paroles atjaunošana):

Piezīme! Pēc 5 reizēm neveiksmīgu autentifikāciju lietotāja konts tiek bloķēts.

Lai autentificētos portālā ar e-parakstu vai i-banku, noklikšķiniet uz Autentificēties ar www.latvija.lv un veiciet autentifikāciju portālā latvija.lv ar e-parakstu vai internetbankas autentifikācijas iespējām. Ja autentifikācija ir veiksmīga, tiek atvērta portāla sākumlapa un portāla augšējā joslā tiek attēlots lietotājvārds.

2. Darba beigšana

Lai beigtu darbu autentificētā režīmā, noklikšķiniet uz [Atslēgties] portāla augšējā joslā:

 


Uz augšu

alt