Saite uz Mani e-pakalpojumi

Saite uz Facebook Saite uz Twitter Saite uz YouTube

 

Lūdzu uzgaidiet...

E-pakalpojumi

Portāla korektai darbībai, rekomendējam izmantot bezmaksas interneta pārlūkprogrammu Firefox

 

 

Latvijas Nacionālā arhīva e-pakalpojumi ir:

Lai izmantotu arhīva e-pakalpojumus, klientam jāreģistrējas Latvijas Nacionālā arhīva portālā. To iespējams izdarīt arī portāla augšdaļas melnajā joslā uzklikšķinot ekrānpogai "Reģistrēties".

Reģistrēti klienti var izmatot Latvijas Nacionālā arhīva e-pakalpojumus pieslēdzoties portālam. To iespējams izdarīt arī portāla augšdaļas melnajā joslā uzklikšķinot ekrānpogai "Pieslēgties".

Pēc pieslēgšanās portālam, informāciju par saviem pieprasījumiem var apskatīt, uzklikšķinot uz sava lietotājvārda. Pēc tam atveras klienta logs, kurā ir 3 šķirkļi:

  • Pakalpojumi,
  • Rēķini,
  • Konts.

Šķirklī “Pakalpojumi” redzami visi klienta pieprasītie pakalpojumi un to statusi. Kreisajā pusē izvēršanas simbols pievienots pakalpojumiem, kuriem pievienota datne.

Šķirklī “Rēķini” redzami rēķini par klienta pieprasītajiem Latvijas Nacionālā arhīva maksas pakalpojumiem un to statusi.

Šķirklī “Konts” klients var labot informāciju par sevi un nomainīt paroli.Pašlaik kontu var lietot gadījumos, ja pieprasa ziņas, kurām nav pieejamības ierobežojumu un nav nepieciešama personas identifikācija.

 


Uz augšu

alt